Selecteer een pagina

Het “te leuke” jaarlijkse evenement

Theater in een huiskamer

Samen naar een voorstelling toe fietsen

Samen eten en napraten

29 september 2018

14 bijzondere locaties

Feestelijke after- party

29 september 2018

Theater en Route
zaterdag
29 september 2018

Geachte bezoeker van de Theaterroute

Fijn dat u dit jaar weer meedoet met “het pareltje onder de Almelose evenementen” de Theaterroute. Ieder jaar is het weer zoeken naar leuke kleine betaalbare voorstellingen, die ook nog eens geschikt zijn om in een huis of andere bijzondere locatie neer te zetten. Want dat is de kracht van deze route.
Een voorstelling beleven in de sfeer van iemands huis of op een voor u misschien onbekende locatie. Zowel voor spelers als publiek een bijzondere ervaring.
Er wordt niet alleen in huizen gespeeld. Er zijn ook altijd een paar grotere locaties, zoals het podium van het Theaterhotel en Hof’88. Ieder jaar mogen wij daar weer gebruik van maken en daar zijn wij heel blij mee.
Ook dit jaar heeft u weer de keuze uit veertien voorstellingen.
U mag er 4 kiezen. Alle voorstellingen duren een half uurtje en natuurlijk wordt er ook weer tijd gemaakt voor de gezellige “kunsthap” in een van de vele restaurantjes die Almelo heeft. Ook mensen die alleen zijn heten wij hartelijk welkom. Er wordt aan lange tafels gegeten waardoor er niemand alleen hoeft te zitten. En ook dat is de kracht van de Theaterroute.
Wij danken directeur en medewerkers van de bibliotheek voor alle ondersteuning bij de Theaterroute. Zonder deze medewerking zou het niet mogelijk zijn de Theaterroute te organiseren.

Hoe gaat het allemaal in zijn werk

Vanaf zaterdag 1 september om 10 uur ’s morgens kunt u bij de informatiebalie op de begane grond van de bibliotheek een voucher kopen voor de Theaterroute. De voucher kost € 45,- en geeft recht op 4 voorstellingen en de “kunsthap” Alleen bezoekers buiten Almelo kunnen telefonisch vouchers bestellen (tel. 0546 822005).
Op zaterdag 29 september tussen 10.00 en 13.00 uur kunt u de vouchers inwisselen in het bibliotheekcafé de Meridiaan. Ook kunt u dan kiezen in welk restaurant u wilt eten en uw consumptiebonnen kopen.
De eerste voorstelling begint om 17.00 uur. De tweede om 18.00 uur. Aansluitend de Kunsthap (18.45-20.00 uur) De derde voorstelling begint om 20.30 uur en de vierde om 21.30 uur.

Ook dit jaar mag u bij aankoop van uw vouchers uw voorkeur voor de diverse voorstellingen aangeven. Wij zorgen er dan zoveel mogelijk voor dat u samen met uw groepje daar naar toe gaat. Maar zowel voor de voorstellingen als voor de restaurants geldt: vol is vol!!

Vanaf 22.00 is er een borrel met muziek van De Heeren van Almelo in de lobby van het Theaterhotel. Alle bezoekers van de Theaterroute zijn daar van harte welkom.
Heel veel plezier gewenst bij de Theaterroute 2018.

Hoe gaat het in zijn werk
G

Eerste shift

17.00 u en 18.00 u

Dorine Wiersma

Vive Brel

Shaffy

Yora Rienstra

Glodi Lugungu

Lui

Lavalu

G

Tweede shift

20.30 u en 21.30 u

De Andersons

Marjan Berk & Jelke Smit

Nyk de Vries

Peter Faber

Marco Lopes

Gerard Alderliefste

Ari Vuyk

G

Na-borrel

22.30 u

Met de Heeren van Almelo in de lobby van het Theaterhotel

Eerste shift

Dorine Wiersma
Gaan we katten?

Vanaf oktober 2017 speelt cabaretière/songwriter Dorine Wiersma haar nieuwe cabaretprogramma Gaan We Katten? in de theaters.
In Gaan we katten? gooit Wiersma haar laatste restje beleefdheid overboord. Met veel plezier zet zij haar nagels in complottheorieën, sportscholen, acteervolk, fundamentele gelijkhebbers, bovenmatige onderbuikgevoelens, genderneutrale toiletten en natuurlijk ook in zichzelf. Taalrijk, muzikaal, vilein maar zeker ook hoopvol maakt zij de balans van haar eerste halve levenseeuw op.
Dorine Wiersma studeerde klassiek gitaar aan het Conservatorium. In 2009 ontving zij de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied “Stoute Helene” In samenwerking met beeldend kunstenaar Jasper Oostland maakte Dorine in 2017 een serie kattenportretten in lied en beeld. Deze in 2017 in eigen beheer uitgegeven kalender met cd kreeg **** in het NRC. Komend najaar is de kalender in een versie voor 2018 in de boekhandel verkrijgbaar.
‘Stoute Heleen’ een anti-ode aan schrijfster Heleen van Royen

Een ontroerende voorstelling over een ouder met zijn kind

Hoe help je je kind op weg in het leven? Hoe zorg je ervoor dat het het juiste spoor kiest? Lui is een ontroerende vertelling over de levensloop van een ouder en zijn kind. Geschreven door meesterverteller Peter De Graef, legt acteur Jur van der Lecq in Lui op liefdevolle manier het kleine én het grote in het leven bloot.
Ik weet niet hoe dat zit met kinderen. Wat ze in je leven komen doen.

Ik weet überhaupt niet hoe dingen zitten.
En wie het wel denkt te weten raaskalt, heb ik gemerkt.

Lui
Lui
Een ontroerende voorstelling over een ouder met zijn kind

Hoe help je je kind op weg in het leven? Hoe zorg je ervoor dat het het juiste spoor kiest? Lui is een ontroerende vertelling over de levensloop van een ouder en zijn kind. Geschreven door meesterverteller Peter De Graef, legt acteur Jur van der Lecq in Lui op liefdevolle manier het kleine én het grote in het leven bloot.
Ik weet niet hoe dat zit met kinderen. Wat ze in je leven komen doen.

Ik weet überhaupt niet hoe dingen zitten.
En wie het wel denkt te weten raaskalt, heb ik gemerkt.

Vive Brel
Abspoel & Bischoff

Michael Abspoel, bekend als dé stem van het televisie-programma ‘Man bijt hond’, brengt naar aanleiding van zijn veertigste sterfdag, een originele hommage aan de Brusselaar. Ne Me Quitte Pas, Marieke, Amsterdam, Mijn Vlakke Land, Liefde van later en vele andere Brel-hits.
Abspoel leidt de nummers in aan de hand van herkenbare persoonlijke verhalen en vertelt welke invloed  Brel op zijn leven heeft. Hij wordt daarbij begeleid door de bekende Jazz en World Music-pianist Marc Bischoff.
Televisie-en theatermaker Michael Abspoel ontwikkelde al jong een grote passie voor Jacques Brel. Hij realiseerde zich later dat Brel eigenlijk nooit weg was geweest uit z’n leven en een belangrijke rol is blijven spelen. In de goede en minder goede periodes bleek dat Brel altijd weer op zijn pad kwam.

Steeds waren er momenten dat zijn muziek hem weer inspireerde, troostte of hielp om te blijven geloven in zichzelf.

Met VIVE BREL! brengt hij veertig jaar na Brels dood een ode aan zijn held. Niet zoals zo vaak met een programma over Brel, maar juist over de invloed van Brel op zijn leven. Daarbij de vraag stellend: wat heeft Brel met ons gedaan? De nummers van Brel krijgen door het vertellen van persoonlijke anekdotes een extra emotionele lading. VIVE BREL! nodigt het publiek uit om na te gaan of de nummers van Brel na 40 jaar misschien ook voor hen, meer zijn dan alleen maar mooie chansons.
Wat betekenen de grote Brel-thema’s vriendschap, liefde, afscheid, jeugddromen en vrijheid.

Theaterconcert 
Solitary High

Een affaire: Klassiek met Pop. LAVALU in de 21e eeuw flirt met Debussy, Satie en Schubert. Alleen. Aan de piano. Zij maakten hun songs toen. Zij nu. In de 19e eeuw werd er zo muziek gemaakt. In salons, huiskamers; het intieme delen. De kleine zaal is onze salon. Klassiek op de piano en pop in de zang. Zij gaan met elkaar.
Componist en performer LAVALU  -bekend van Het Pauperparadijs- neemt je mee onder haar huid, daar waar het licht niet gaan kan. De sfeer is tastbaar.Troost. Dichtbij. Bezwerend. Kamermuziek voor nu.

De pers over Solitary High:
“Solitary High is een muzikaal meesterwerk”  Rudolfs Music
“Een prachtige, eigenzinnige en bijzonder persoonlijke plaat… Luisteren!”  Eric Corton
“Het is zo overrompelend mooi, dat ze inderdaad op eenzame hoogte staat.”  Subjectivisten 

Lavalu
Lavalu
Theaterconcert 
Solitary High

Een affaire: Klassiek met Pop.
LAVALU in de 21e eeuw flirt met Debussy, Satie en Schubert.
Alleen. Aan de piano. Zij maakten hun songs toen. Zij nu. In de 19e eeuw werd er zo muziek gemaakt.
In salons, huiskamers; het intieme delen. De kleine zaal is onze salon. Klassiek op de piano en pop in de zang.
Zij gaan met elkaar.

Componist en performer LAVALU  -bekend van Het Pauperparadijs- neemt je mee onder haar huid, daar waar het licht niet gaan kan. De sfeer is tastbaar.Troost. Dichtbij. Bezwerend. Kamermuziek voor nu.

De pers over Solitary High:
“Solitary High is een muzikaal meesterwerk”  Rudolfs Music
”Een prachtige, eigenzinnige en bijzonder persoonlijke plaat… Luisteren!”  Eric Corton
”Het is zo overrompelend mooi, dat ze inderdaad op eenzame hoogte staat.”  Subjectivisten

Yora Rienstra
Cabaret

Eerlijk gezegd
Yora Rienstra is 37. De meeste mensen nemen op die leeftijd een Burn-Out. Ze denkt “dat ga ik anders doen” en dus neemt ze een sabattical. Met als doel: elke dag iets doen waar ze bang voor is. Als je je regelmatig laat beïnvloeden door de hedendaagse angstcultuur en vooral de beren op de weg ziet, kan je met die ene opdracht een heel jaar vullen. Met haar ijzersterke mimiek, hilarische verhalen, geestige types en droogkomische en ontroerende liedjes, gaat Yora vol energie op zoek naar de dappere kant van zichzelf. Dat is even spitten geblazen.
Yora Rienstra won in 2009 de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival. Ze speelde de succesvoorstelling Paaz voor uitverkochte zalen door heel Nederland. Ze is een van de presentatoren van het spraakmakende VARA-programma Rambam.Haar vorige drie programma’s werden lovend ontvangen. De Volkskrant noemt haar ‘een comedienne met diepgang’.

De pers over Yora Rienstra:
“Mooie mix van types, liedjes en persoonlijke verhalen. Rienstra weet ze weer puntgaaf neer te zetten.” – Trouw ★★★★

Henk

Cabaret

Henk is een persoonlijk verhaal over afkomst, opvoeding, volwassen worden en familie. Glodi vertelt over zijn leven met een flinke dosis zelfspot en zijn moeder als stralend middelpunt. Glodi is een eigenwijze, optimistische, boeiende verhalenverteller met grote plannen voor de toekomst. Dit jaar won hij de AFK Sonneveldprijs alsmede de publieksprijs op het Amsterdams kleinkunst Festival.

Glodi Lugungu werd geboren in DR Congo, vluchtte met zijn familie naar Nederland en groeide op in Dommelen. Hij studeert Architectuur in Tilburg en woont inmiddels in Amsterdam.

Glodi Lugungu
Glodi Lugungu
Henk

Cabaret

Henk is een persoonlijk verhaal over afkomst, opvoeding, volwassen worden en familie. Glodi vertelt over zijn leven met een flinke dosis zelfspot en zijn moeder als stralend middelpunt. Glodi is een eigenwijze, optimistische, boeiende verhalenverteller met grote plannen voor de toekomst. Dit jaar won hij de AFK Sonneveldprijs alsmede de publieksprijs op het Amsterdams kleinkunst Festival.

Glodi Lugungu werd geboren in DR Congo, vluchtte met zijn familie naar Nederland en groeide op in Dommelen. Hij studeert Architectuur in Tilburg en woont inmiddels in Amsterdam.

En Vrac zingt Shaffy
Met Bas Maree, Arie van der Wulp en Minze Koopman

En Vrac brengt het betere Nederlandse lied onverpakt, (en vrac). Met louter akoestische instrumenten speelt dit trio, van huiskamer tot theater en café tot concertzaal, Nederlands repertoire. Altijd onderweg, opzoek naar tekst en haar onderliggende energie. Zonder opsmuk gebracht, terug naar de kern. De voorstelling bestaat uit repertoire van Ramses Shaffy. Door de enthousiaste reacties van het publiek van het “Varen met Shaffy” project in Amsterdam, zal En Vrac Bij de Theaterroute laten horen dat Bas Marée één van, zo niet de beste Shaffy vertolker van Nederland is.

Omlijst met verhalen en anekdotes over Shaffy, zal En Vrac u mee nemen naar Amsterdam.

Tweede shift

hartstochtelijk theaterconcert over verwondering

“Hier dooft niets”
Het kleinkunstgezelschap De Andersons, bestaande uit Anna Ågren, Roel Dullaart en gitarist Thomas Bollen, kenmerkt zich door muzikale voorstellingen met inhoud, humor en veel afwisseling. Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling ‘Stockholm sneeuwt’ en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast hebben ze als zangers en theatermakers in diverse producties gespeeld (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’). Nu reist dit onwaarschijnlijke gezelschap door Nederland met ‘Hier Dooft Niets’, een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert waarmee ze ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met het publiek aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost.

De pers over de Andersons:
“Wonderschone liedjes”. “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.” “Een warme en overdonderende gebeurtenis.”

De Andersons
De Andersons
hartstochtelijk theaterconcert over verwondering

“Hier dooft niets”
Het kleinkunstgezelschap De Andersons, bestaande uit Anna Ågren, Roel Dullaart en gitarist Thomas Bollen, kenmerkt zich door muzikale voorstellingen met inhoud, humor en veel afwisseling. Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling ‘Stockholm sneeuwt’ en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast hebben ze als zangers en theatermakers in diverse producties gespeeld (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’). Nu reist dit onwaarschijnlijke gezelschap door Nederland met ‘Hier Dooft Niets’, een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert waarmee ze ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met het publiek aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost.

De pers over de Andersons:
“Wonderschone liedjes”. “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.” “Een warme en overdonderende gebeurtenis.”

Marjan Berk & Jelke Smit
“Geniet ervan”

Een warme golf van empathie, al was het alleen maar omdat onze economie nog steeds groeit. Wij vragen ons voortdurend af wáár die economie dan zo geweldig groeit? Daar proberen wij achter te komen, door ons volk voortdurend  aan te moedigen. Bij alles wat we doen roepen wij blij: “GENIET ERVAN! ‘Iedere kop koffie die ons wordt aangeboden begeleiden we met onze doorleefde aanmoediging: “Geniet ervan!” Door de mindfulle mens er voortdurend van te doordringen, dat wij moeten en zullen genieten, gaat hij het zelf geloven. Wij genieten dag en nacht zonder ophouden. Zo ook  vanavond, dus dames en heren: GENIET ERVAN!
Geniet ervan!  is een vrolijk muzikaal theaterprogramma over hoop, geloof en liefde. Twee generaties bezingen, spelen en lezen hilarische, schokkende, ontroerende en onvervalste levenservaringen. Marjan Berk (1932) was jarenlang werkzaam in cabaret (oa Lurelei), toneel, musical, film en televisie. Ze gaf meer dan 3500 lezingen, schreef ruim honderd scenario’s, veertig romans, verhalen en kinderboeken. Ze is de koningin van het korte verhaal en weet altijd feilloos de finesses van het dagelijks leven bloot te leggen, met humor en zelfspot. Jelke Smit (1978) maakt het gevoel hoorbaar met haar warme stem en swingend touché. Ze ontving haar opleiding aan de jazz-afdeling van het Haags Conservatorium. Als improviserend theatermusicus en componiste werkt ze samen met diverse muziek- en jeugdtheatergezelschappen.

‘De Grote Vakantie’

Schrijver/muzikant Nyk de Vries – indringende blik, staccato voordracht – is een rasverteller die hardop durft te dwalen door zijn eigen verleden. ‘De Grote Vakantie’ is een mix van korte verhalen, muziek en film, waarin Nyk zijn eigen vakantiegeschiedenis onder de loep neemt. De titel kan letterlijk worden genomen. Veel van de verhalen spelen zich af in en rond de zomervakantie: de laatste schooldag nadert, drama op de camping. Maar ook figuurlijk, als metafoor voor afscheid van een dierbare, of een levensfase. De korte filmpjes, live door Nyk van commentaar voorzien, zijn van de hand van filmer Herman Zeilstra.

Pers:
‘Behorend tot de eredivisie van de Nederlandse literaire performers’
Lowlands Magazine
‘Een van mijn grote ontdekkingen is Nyk de Vries. Geloof me, een optreden van hem wil je niet missen.’
Ellen Deckwitz, NRC Next
‘Het zijn heel eigen stedelijke visioenen die raken aan de nummers van Tom Waits.’
Joyce Roodnat, NRC

Nyk de Vries
Nyk de Vries
‘De Grote Vakantie’

Schrijver/muzikant Nyk de Vries – indringende blik, staccato voordracht – is een rasverteller die hardop durft te dwalen door zijn eigen verleden. ‘De Grote Vakantie’ is een mix van korte verhalen, muziek en film, waarin Nyk zijn eigen vakantiegeschiedenis onder de loep neemt. De titel kan letterlijk worden genomen. Veel van de verhalen spelen zich af in en rond de zomervakantie: de laatste schooldag nadert, drama op de camping. Maar ook figuurlijk, als metafoor voor afscheid van een dierbare, of een levensfase. De korte filmpjes, live door Nyk van commentaar voorzien, zijn van de hand van filmer Herman Zeilstra.

Pers:
‘Behorend tot de eredivisie van de Nederlandse literaire performers’
Lowlands Magazine
‘Een van mijn grote ontdekkingen is Nyk de Vries. Geloof me, een optreden van hem wil je niet missen.’
Ellen Deckwitz, NRC Next
‘Het zijn heel eigen stedelijke visioenen die raken aan de nummers van Tom Waits.’
Joyce Roodnat, NRC

Peter Faber 75
hoera!
Hangen of leven!
Leven is een werkwoord Je lijf is je voertuig, je Ferrari. Je hart de motor, je adem de brandstof en je mind de TomTom, en jij bent de bestuurder… een leven lang.

Een uit Peter Fabers praktijk geboren interactief programma.

Sleutelwoorden: levenslust, humor, energie, gouden tips, inspirerend en vitaliserend voor iedereen die het Leven wil Vieren van eerste kreet tot laatste zucht!

Cabaret

“Moedt”
Is kwetsbaarheid een kracht of juist een zwakte? Hoe stoer is het om echt te falen? En mag dat als man in deze tijd? Hoe zit het met de jonge generatie en het geworstel met hun identiteit? Kan Marco zich nog met hen meten? Waar vindt hij de rust en de moed, om niet te moeten? Veel vragen maar Marco houdt het luchtig, die komt net terug van een retraite weekend en kan voorlopig weer zijn mannetje staan.
Marco Lopes is cabaretier, theatermaker en acteur. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens het Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival.

“Lopes is sympathiek, energiek en innemend.” – Cabaret.nl ★★★
“Met de fysieke, muzikale intermezzo’s toont hij door een combinatie van poëzie en banaliteit een groot gevoel voor theatraliteit.” – Theaterkrant ★★★
“Zijn debuutshow heeft Lopes zeker op de kaart gezet.” – 1e rang.nl

Marco Lopes
Marco Lopes
Cabaret

“Moedt”
Is kwetsbaarheid een kracht of juist een zwakte? Hoe stoer is het om echt te falen? En mag dat als man in deze tijd? Hoe zit het met de jonge generatie en het geworstel met hun identiteit? Kan Marco zich nog met hen meten? Waar vindt hij de rust en de moed, om niet te moeten? Veel vragen maar Marco houdt het luchtig, die komt net terug van een retraite weekend en kan voorlopig weer zijn mannetje staan.
Marco Lopes is cabaretier, theatermaker en acteur. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens het Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival.

“Lopes is sympathiek, energiek en innemend.” – Cabaret.nl ★★★
“Met de fysieke, muzikale intermezzo’s toont hij door een combinatie van poëzie en banaliteit een groot gevoel voor theatraliteit.” – Theaterkrant ★★★
“Zijn debuutshow heeft Lopes zeker op de kaart gezet.” – 1e rang.nl

Gerard Alderliefste
Reprise “Dubbel”

Gerard Alderliefste heeft twee levens. In het ene is hij verslavingsarts. In het andere is hij muzikant. Al meer dan twintig jaar leeft hij met twee gezichten. Kan hij dan niet kiezen? Niet zo goed nee. Heeft hij nu een gespleten persoonlijkheid? Nee, dat ook weer niet. En dat laat hij zien in zijn eerste soloprogramma, waarin beide werelden samen komen. Want is de passie van de muzikant niet bijna dezelfde als de zucht van een verslaafde?
Gerard zingt en speelt zijn eigen liedjes of die van anderen. In het Frans en het Nederlands. En hij vertelt. Houdt een theatercollege over partydrugs en verslaving. Wat het met je doet en waarom je het zou moeten laten. Met die energie die we van hem kennen. Een beetje jongensachtig, slim en met indrukwekkend veel energie. Gerard Alderliefste trad acht jaar lang in de Nederlandse theaters op met zijn band Alderliefste. Hij is bekend van hits als ‘Une belle histoire’, samen met Paul de Leeuw, en  Laat me/ Vivre met Ramses Shaffy en Liesbeth List. Vanaf voorjaar 2016 toerde hij met buurman en muzikale vriend Cor Bakker met de theatershow ‘En route’.

Nu staat hij er opnieuw. Alleen.
Vanwege het grote succes van vorig jaar hebben we Gerard gevraagd ook dit jaar naar Almelo te komen.

Cabaret ALTIJD PRIJS

Arie Vuyk, toekomstig winnaar van de Nobelprijs voor het cabaret, maakte een spirituele feel good voorstelling. Want je kwam gratis ter wereld maar bent hier niet voor niets. Voor wat dan wel? Arie Vuyk legt het aan u uit. Toen hij even niets te doen had keek hij voorbij leven en dood en kwam terug met een koffer vol conferences, typetjes, liedjes en onzin. Bijvoorbeeld: Als je zuinigheid niet koopt, dan kost dat geld. Of: Iemand die laat zien hoe het niet moet heeft ook een voorbeeldfunctie. Neem een snelle trendwatcher, de betrouwbare Enkhuizer Almanak, een hippe opiniemaker, voeg daarbij een scheut hooggevoeligheid en je krijgt Arie Vuyk, die voor u de balans opmaakt, de voorraad telt en kijkt hoeveel er nog over is.

Arie ontspant, ontroert, inspireert, verwondert en verbaast. En hij heeft een hekel aan verkooppraatjes. Wie niet diep kan vallen heeft het hoogste bereikt.

In ALTIJD PRIJS gaat het cabaret dieper dan ooit. Sterker nog, het is de spirituele coming out van iemand met de lach aan zijn kont! Gaat u mee?

Ari Vuyk
Ari Vuyk
Cabaret ALTIJD PRIJS

Arie Vuyk, toekomstig winnaar van de Nobelprijs voor het cabaret, maakte een spirituele feel good voorstelling. Want je kwam gratis ter wereld maar bent hier niet voor niets. Voor wat dan wel? Arie Vuyk legt het aan u uit. Toen hij even niets te doen had keek hij voorbij leven en dood en kwam terug met een koffer vol conferences, typetjes, liedjes en onzin. Bijvoorbeeld: Als je zuinigheid niet koopt, dan kost dat geld. Of: Iemand die laat zien hoe het niet moet heeft ook een voorbeeldfunctie. Neem een snelle trendwatcher, de betrouwbare Enkhuizer Almanak, een hippe opiniemaker, voeg daarbij een scheut hooggevoeligheid en je krijgt Arie Vuyk, die voor u de balans opmaakt, de voorraad telt en kijkt hoeveel er nog over is.

Arie ontspant, ontroert, inspireert, verwondert en verbaast. En hij heeft een hekel aan verkooppraatjes. Wie niet diep kan vallen heeft het hoogste bereikt.

In ALTIJD PRIJS gaat het cabaret dieper dan ooit. Sterker nog, het is de spirituele coming out van iemand met de lach aan zijn kont! Gaat u mee?

Editie 2018 komt er aan!

Zaterdag 29 september 2018… 14 optredens Stel je eens voor.... een voorstelling beleven bij iemand thuis en op een voor u misschien onbekende locatie. Zowel voor spelers als publiek een bijzondere ervaring. Er wordt niet alleen in huizen gespeeld. Er zijn ook...

Lees verder…

Voorbereidingen voor editie 2017 in volle gang!

Zaterdag 30 september 2017… 14 optredens Stel je eens voor.... een voorstelling beleven bij iemand thuis en op een voor u misschien onbekende locatie. Zowel voor spelers als publiek een bijzondere ervaring. Er wordt niet alleen in huizen gespeeld. Er zijn ook...

Lees verder…

Locaties gezocht

We zoeken nieuwe locaties… Voor de Theaterroute op 30 september zoeken we leuke huizen in en bij het centrum en graag een huis met piano of vleugel. Wie geeft ons tips.

Lees verder…

24 september 2016 een bijzondere dag…

24 september 2016 Een bijzondere dag… Een veelheid aan optredens op een aantal prachtige locaties verspreid over Almelo. Dit jaar stonden er weer veertien voorstellingen op veertien bijzondere locaties, waarvan er vier uitgekozen konden worden. Een mix van cabaret,...

Lees verder…

BOLDING Notariskantoor

Bij Notariskantoor Bolding gaat het er gemoedelijk aan toe. Geen afstandelijke mensen, moeilijke wetstaal, verrassingen met de rekening of afspraak nodig om binnen te komen.
Cogas cultuurfonds

Cogas

Cogas is maatschappelijk erg betrokken en staat midden in de samenleving. Daarom ondersteunen wij graag initiatieven die bijdragen aan ons voornaamste streven: een duurzaam Twente waar mensen comfortabel kunnen wonen, werken en leven

Stadsfonds Almelo

Almelo kent een ruim aanbod aan theatervoorstellingen en muzikale optredens, exposities en literaire salons. Veel activiteiten op kunst- en cultuurgebied zijn alleen realiseerbaar dankzij ondersteuning door bedrijfsleven en overheden. Stichting Stadsfonds Almelo biedt financiële ondersteuning voor waardevolle activiteiten en initiatieven in de amateurkunst.

CONTACT

Heeft u specifieke vragen of opmerkingen dan kunt u dit formulier gebruiken

theater-enroute-logo

Het duurt nog maar even...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This