Selecteer een pagina

Editie 2018 komt er aan!

Editie 2018 komt er aan!

Zaterdag 29 september 2018…

14 optredens
Stel je eens voor.... een voorstelling beleven bij iemand thuis en op een voor u misschien onbekende locatie. Zowel voor spelers als publiek een bijzondere ervaring. Er wordt niet alleen in huizen gespeeld. Er zijn ook altijd een paar grotere locaties, zoals het podium van het Theaterhotel en Hof’88. Ook dit jaar heeft u weer de keuze uit veertien voorstellingen. Van deze 14 voorstellingen kunt u er 4 uitkiezen. Maar u krijgt er 5 te zien. Want ook bij de afterparty hebben we een fijn optreden. Deze voorstelling begint om 22.30 u. Alle voorstellingen duren een half uurtje. En ook dit jaar wordt er uiteraard ook weer tijd gemaakt voor de gezellige “kunsthap” in een van de vele restaurantjes die Almelo heeft.

Voorbereidingen voor editie 2017 in volle gang!

Voorbereidingen voor editie 2017 in volle gang!

Zaterdag 30 september 2017…

14 optredens
Stel je eens voor.... een voorstelling beleven bij iemand thuis en op een voor u misschien onbekende locatie. Zowel voor spelers als publiek een bijzondere ervaring. Er wordt niet alleen in huizen gespeeld. Er zijn ook altijd een paar grotere locaties, zoals het podium van het Theaterhotel en Hof’88. Ook dit jaar heeft u weer de keuze uit veertien voorstellingen. Van deze 14 voorstellingen kunt u er 4 uitkiezen. Maar u krijgt er 5 te zien. De laatste voorstelling is voor alle deelnemers en is een verrassing. Deze voorstelling begint om 22.30 u. De locatie wordt op 30 september bekend gemaakt. Alle voorstellingen duren een half uurtje. En ook dit jaar wordt er uiteraard ook weer tijd gemaakt voor de gezellige “kunsthap” in een van de vele restaurantjes die Almelo heeft.

Locaties gezocht

We zoeken nieuwe locaties…

Voor de Theaterroute op 30 september zoeken we leuke huizen in en bij het centrum en graag een huis met piano of vleugel. Wie geeft ons tips.

24 september 2016 een bijzondere dag…

24 september 2016 Een bijzondere dag…

Een veelheid aan optredens
op een aantal prachtige locaties verspreid over Almelo. Dit jaar stonden er weer veertien voorstellingen op veertien bijzondere locaties, waarvan er vier uitgekozen konden worden. Een mix van cabaret, toneel, muziek en opera. Nieuwe, maar ook bekende talenten kwamen ook nu weer graag naar Almelo om mee te doen aan deze bijzondere route.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This